Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία της ιδιωτικότητας σας είναι προτεραιότητά μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς κατά τη χρήση του ιστότοπού μας.

Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες, όπως ονόματα και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο εάν παρέχονται εθελοντικά από εσάς.

Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγονται ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για την προβολή προσαρμοσμένου περιεχομένου και διαφημίσεων, για την ανάλυση της κίνησης στον ιστότοπό μας, καθώς και για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

Διαχείριση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες σας δεν διαβιβάζονται, διαπραγματεύονται ή πωλούνται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από τον νόμο ή εάν υπάρχει επισφαλής δραστηριότητα που απαιτεί την προστασία των δικαιωμάτων ή την ασφάλεια του ιστότοπου ή των χρηστών του.

Προστασία Δεδομένων

Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, κατάχρηση ή αλλοίωση. Παρόλα αυτά, δεν είναι δυνατή η εγγύηση απόλυτης ασφάλειας στη μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές αυτές θα αναρτώνται εδώ, και εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας ενημερώνουμε είτε μέσω email είτε μέσω ειδοποίησης στον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας.

Κάνε εγγραφή στο newsletter και ενημερώσου για όλες τις νέες αγγελίες